Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:43
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

 

Online krediti jednostavno su rješenje da dođete do novaca bez da se maknete iz kuće ili stana. Problemi s financijama danas su gotovo svakodnevnica. Vjerujemo kako je svatko barem jednom bio u situaciji koja je zahtijevala hitan novac. Da bi ste izbjegli takve i slične situacije naša usluga online krediti pomoći će vam da osigurate novac u vrlo kratkom roku, kada god osjetite potrebu za time.

Za odobravanje online kredita potrebno je učiniti samo 2 jednostavna koraka. Ispunite obrazac kojim tražite određeni iznos novca, te nam ga pošaljite na odobrenje. Online kredit najčešće se odobravaju unutar vrlo brzo, ako klijent ispunjava minimalne uvijete potrebne za isplatu kredita, kojeg odmah po odobrenju isplaćujemo isključivo na važeći tekući račun koji može biti otvoren u bilo kojoj banci. Online krediti su siguran način da dođete do novaca bez provjera i papirologije.

Naši online krediti se ne provjeravaju

Ako ste već negdje drugdje tražili kredit i bili ste odbijeni, to nije razlog da ćemo vas odbiti i mi. Svoje klijente ne odbijamo tako lako, već im nastojimo pomoći da napokon stanu na noge i krenu živjeti normalno. Brz proces odobravanja online kredita svakako je u činjenici gdje mi ne provjeravamo klijente na isti način kao banke ili neke druge institucije. Bez obzira da li ste zaposleni za stalno ili niste, da li ste na crnoj listi, imate li negativnu kreditnu prošlost, da li ste u minusu i slično, to nije razlog da ćemo vas odbiti. Online krediti od vas samo traže osnovnu dokumentaciju i nekoliko minuta vremena.

Online krediti mogu se zatražiti u svega nekoliko minuta

Ovako brz proces traženje online kredita štedi vaše vrijeme i novac. Online brzi krediti ne zahtijevaju od vas potvrde javnih bilježnika i poslodavaca, stajanje u redovima, gužvanje, čekanje i dokumentaciju koju ćete skupljati tjednima. Naše usluge ste u mogućnosti zatražiti u bilo koje vrijeme, bez obzira gdje se nalazili. Zahvaljujući samo osnovnoj dokumentaciji i informacijama koje vas tražimo u prijavnici, vrijeme potrebno za online kredit sveli smo na minimum.

Online krediti mogu se zatražiti preko tableta, telefona ili pc-a

Ne sumnjamo kako ste svi već upoznati s korištenjem pametnih telefona, tableta ili kompjutera. Iz tog razloga smo online kredite prilagodili navedenim uređajima kako bi ste što brže i jednostavnije mogli zatražiti svoj online kredit. Sve što vam je potrebno jesu internetska veza, uređaj i osnovna dokumentacija.

Dođite do kredita već danas

Raduje nas mogućnost što vam možemo pomoći, te vam pružiti vrhunsku uslugu online kreditiranja. Odaberite iznos koji vam je potreban te zatražite isplatu online kredita direktno na tekući račun. Pod uvjetom da zadovoljavate naše uvjete novac vam može biti isplaćen čak i unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ne čekajte blokadu računa, ovrhe i ostale situacije koje će se loše odraziti na vaše financije. Obratite nam se s povjerenjem i provjerite zašto smo tako dobri!

Online krediti mogu se koristiti kao idealno sredstvo za financijsku pomoć za vrijeme trenutnih, kratkotrajnih financijskih poteškoća ili potreba, čije vraćanje želite izvršiti u nekoliko mjesečnih rata.