Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

 

Brze pozajmice idealno su rješenje za osobe koje ne žele gubiti svoje vrijeme po bankama. Često je proces prijave za brze pozajmice dugotrajan, te isto tako i naporan, kod nas je takva situacija obrnuta! U onom trenutku kada čovjeku treba hitan novac najmanje što mu je potrebno jesu komplikacije oko podizanja zahtjeva za pozajmicom. Brzizajmovi.com su se pobrinuli da dobijete brze pozajmice što prije, čak i unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije pod uvjetom da ispunjavate minimalne uvijete koje smo za vas naveli.

Brze pozajmice mogu biti vaše u samo par klikova

To znači da smo sve naše usluge, pa tako i brze pozajmice prilagodili upravo vama kako bi ste u što kraćem roku dobili novac na svoj tekući račun. Isto kao i brzi krediti, pozajmice se mogu dobiti u samo nekoliko minuta utrošenog vremena. Uz samo osnovnu dokumentaciju i nekoliko minuta vremena možete doći do brzih pozajmica koje će vas spasiti. U slučaju da ste našli povoljne uvijete za vaše financije, ne dvoumite se nego nam se s povjerenjem obratite, a naši djelatnici s dugogodišnjim iskustvom u financiranju pomoći će vam oko svih savjeta i pitanja.

Zatražite novac u gotovini na svom računu

Brze pozajmice odobravaju se i isplaćuju isključivo u gotovini. Bez obzira za što vam je potreban novac, vjerujemo kako će vam biti od koristi i da ćete riješiti svoje probleme. Zahvaljujući mogučnosti kratkoročnog perioda vračanja pozajmice, svoj dug možete otplatiti već za nekoliko mjeseci što je itekako obećavajuće za vašu budućnost. Otplatite stare režije, tužbe pred ovrhu, zatvorite minus, stari kredit ili popravite vozilo, te nastavite živjeti bez dugova i stresa.

Brze pozajmice kod nas su sigurne i provjerene

Brzina, sigurnost i profesionalnost je ono po čemu su Brzi Zajmovi poznati. Mi svoje klijente ne varamo, već im pružamo financijsku pomoć kako bi unutar 24 sata dobili toliko potreban novac. Svjesni smo različitih situacija u kojima se osobe mogu naći, tako da jednako cijenimo svakog našeg klijenta ne dijeleći ih po stavkama. Na našim stranicama nema sitnih i skrivenih rečenica za brze pozajmice zbog kojih bi ste kasnije mogli požaliti što ste nam se obratili. Pomogli smo velikom broju korisnika u EU i svijetu, tako da možemo pomoći već danas i vama.

Uz brze pozajmice nudimo i druge usluge

U nastojanju da se klijentima pruži što kvalitetnija uslugu iz dana u dan radi se na stvaranju novih financijskih usluga i proizvoda. Zahvaljujući širokoj paleti usluga koja danas postoji, brze pozajmice samo su jedan dio poslovanja. Na Hrvatskom tržištu se želi na potpuno nov i inovativan način ponuditi ova usluga i prijenijeti iskustvo na klijente kojima je potrebna financijska pomoć.

Tko može dobiti brze pozajmice

Brze pozajmice mogu dobiti svi građani Hrvatske bez obzira u kojem se djelu zemlje nalazili. Uvjeti koji su potrebni za dobivanje brze pozajmice su minimalni, te traže od vas samo nekoliko minuta vremena i osnovnu dokumentaciju. Kod nas se brze pozajmice odobravaju u kratkom roku jer radimo online i bez provjera. Dođite do brzih pozajmica bez javnog bilježnika, bez banaka, bez potvrda poslodavaca i drugih papira zbog kojih ste negdje možda čak i kreditno nesposobni. Obratite nam se s povjerenjem i poslujte diskretno na obostrano zadovoljstvo. Pozajmice možete koristiti kao idealno sredstvo za financijsku pomoć za vrijeme trenutnih, kratkotrajnih financijskih poteškoća ili potreba, čije vraćanje želite izvršiti u nekoliko mjesečnih rata.