Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

 

Brzi krediti omogućit će vam da dođete do novca u kratkom vremenu i to bez dodatnih osiguranja kao i javnih bilježnika i sličnih potvrda. Brzi krediti namijenjeni su za sve građane koji su se našli u situaciji koja od njih traži novac što prije. Živjeti s polovinom plaće ili penzije skoro cijeli mjesec gotovo je naučna fantastika. Grčevi u želucu kada svaki put pogledate prema svom poštanskom sandučiću mogu nestati već danas, znajući da nikome niste dužni i da vam nitko neće blokirati račun, isključiti struju, vodu ili napraviti ovrhu.

Svima je poznato kako troškovi koji su često neplanirani uvijek dođu onda kada smo najmanje spremni i kada ih najmanje očekujemo. Prepoznajete li se u ovoj priči brzi krediti su baš za vas! Loša iskustva koje vam banka može priuštiti ili čak i rodbina, crne liste, kreditna povijest koja nije baš sjajna i ostale situacije nisu razlog da ne poslujete s nama. Možete nam se obratiti s povjerenjem i brzi krediti iz naše ponude već danas mogu osvijetliti vašu budućnost.

Brzi krediti kod nas imaju svoju prednost

Prije svega brzi krediti iz naše ponude prilagođeni su upravo vama, kako bi ste na što jednostavniji način došli do novaca. Svakako smo svjesni činjenice kako novac u većini situacija rješava probleme, zato smo se potrudili i omogućili vam da ga dobijete što prije. S jednostavnim zahtjevom za brzi kredit nastojimo ubrzati proces realizacije štedeći vaše vrijeme i novac. Mi ne provjeravamo vašu kreditnu sposobnost niti naše usluge traže od vas čekanje u redovima, stajanje i gužvanje ne znajući u kojoj ste fazi i da li ćete uopće biti odobreni.

Budite oprezni kod podizanja brzih kredita i sličnih usluga

Ovime vas nikako ne želimo uplašiti jer ne poslujemo na takav način, nego vas savjetujemo kako bi ste što prije otplatili svoj dug. Kako ne bi ste zapeli u dublje probleme svakako prije podizanja brzih kredita dobro izračunajte svotu koja vam je potrebna, te mjesečni iznos koji ćete moći vratiti s obzirom na svoja primanja. Kod nas nema skrivenih troškova niti sitnih slova kojima možete biti prevareni. Uvjerite se kako je poslovati s nama transparentno, profesionalno i sigurno. Sve troškove oko brzih kredita unaprijed možete vidjeti čak i prije nego nam pošaljete svoj zahtjev.

Brzi krediti koje odobravamo su diskretni i provjereni

Diskretno poslovanje i jednak pristup prema svakom od klijenata omogućuje nam stalan razvoj i napredovanje pri izradi novih financijskih rješenja. Brzi krediti su provjerena usluga koju koristi veliki broj zadovoljnih korisnika u EU i svijetu.

U poslovanju s nama primijetit ćete kako se ne miješamo u vaš privatan život. Neugodna pitanja koja ste ili ćete možda doživjeti negdje drugdje kod nas ne postoje. Svaki klijent se osjeća jednako zaštićeno i sigurno, tako da našu pomoć može zatražiti svaki sljedeći put ako za to bude potrebe.

Kako se mogu zatražiti naši brzi krediti

U slučaju da ste se informirali i došli do zaključka kako želite da vam financijski pomognemo, svakako će nam biti drago poslovati s vama. U cilju sklapanja poslovanja na obostrano zadovoljstvo i stvaranju poslovnog partnerstva možete nam se obratiti ispunjavanjem obrasca za prijavu putem interneta ili navedenih kontakata na našoj internet stranici. Brzi krediti pomogli su mnogima, mogu pomoći i vama!

Naši krediti mogu se koristiti kao idealno sredstvo za financijsku pomoć za vrijeme trenutnih, kratkotrajnih financijskih poteškoća ili potreba, čije vraćanje želite izvršiti u nekoliko mjesečnih rata.