Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

 

Gotovina je ultimativno sredstvo platežne moći i najviše ju se cijeni jer je do nje teško doći. Svi su potrazi za takvim manjim financijskim injekcijama. Njima se spašava kućni budžet, plaćaju putovanja, iznenadni troškovi kućanskih popravaka, skupih zdravstvenih pretraga i slično. Najpopularnija na internetskim tražilicama je gotovinska pozajmica. Gotovinska pozajmica sve je traženija, a sve zbog jednostavne i brzog dobivanja istih.

Kako do gotovinske pozajmice?

Gotovinska pozajmica osmišljena je od strane kreditnih kuća. Plasirana je na tržište osluškujući njegove potrebe. Važno je samo pripaziti od koga se ista posuđuje jer posljednjih nekoliko godina cvijeta crno tržište nelegitimnih kreditnih kuća koje novac isplaćuju na ruke i to bez ikakvog pisanog traga. U hitnim situacijama to možda ne zvuči toliko strašno, ali posljedice itekako mogu biti strašne. Malverzacije su beskonačne zato je bolje prije posuđivanja, vjerodostojnost kreditne kuće provjeriti na stranicama Hrvatske narodne banke.

Gotovinska pozajmica zamišljena je u vidu manjih svota i kratkog roka otplate koji savršeno odgovara svima onima koji ne žele dugotrajne obaveze. Sam proces apliciranja za istu je jednostavan i bezbolan. Sve se obavlja preko interneta što znači da nema bespotrebnog hodanja po poslovnicama i institucijama državne uprave.

Dokumentacija je za razliku od onih u bankama svedena na minimum. Sve se može obaviti uz presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Po potrebi se ako je riječ o većem iznosu, prilažu i posljednje tri platne ili mirovinske liste. I sve to iz udobnosti vlastitog doma. Idealno je to za sve one koji nemaju vremena stajati u dugim redovima.  

Koliko se brzo isplaćuje gotovinska pozajmica?

Gotovinska pozajmica isplaćuje se u najkraćem mogućem roku, a u skladu s obradom zahtjeva. Taj rok može biti od 15 minuta pa najdulje do 24 sata od podnošenja zahtjeva. Najvažnija je to stavka kad vam je hitno potreban novac, a ne želite se obraćati svojoj obitelji ili prijateljima. Novac nikad brže nije sjedao na račun.

Kome je namijenjena gotovinska pozajmica?

Gotovinska pozajmica namijenjena je zaposlenima i umirovljenicima. To znači da je mogu zatražiti i zaposleni na neodređeno i na određeno vrijeme. Sama vrsta ugovora nema direktni utjecaj na odobrenje već je najbitnije da potencijalni klijent ima redovna primanja i uredno podmiruje svoja dugovanja. To uvelike olakšava zaposlenima na određeno vrijeme koji su dosad nepravedno bili marginalizirani.

Za podizanje gotovinske pozajmice nije potrebna potvrda poslodavca što olakšava svima onima kojima poslodavac nije htio dati BON 1 ili BON 2 zbog straha da će radnik dobiti uvid u njihovo poslovanje.